Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Boschetarii i-au dat foc la Arad cantautorului Fuego, al cărui portret a început deja să lăcrimeze

Boschetarii i-au dat foc la Arad cantautorului Fuego, al cărui portret a început deja să lăcrimeze
Comentează 0

P(r)oza zilei: Unui grup de boshetari arădeni, ce-și face veacul pe segmentul de bulevard dintre Catedrala Catolică și bomba de colesterol Mc Donald s, i s-a pus pata joi seara pe delicatul cântăreț de muzică ușoară, cu numele mai ușor ca și un fulg, Fuego și care, după mintea hodinită a oamenilor străzii, cică ar duce o viață de răsfățat al femeilor sexagenare, în vreme ce ei sunt supuși vitregiilor sorții, așa că au dat foc la niște bulendre, ce se găseau împrăștiate pe dușumeaua dughenii ce fusese cândva un cochet FORNETTI, cu scopul de a-l afuma pe langurosul cântăreț, al cărui portret le surâdea mai suav decât Gioconda de pe geamul defunctei patiserii.

Bineînțeles că la fața locului au ajuns imediat pompierii și polițiștii, alarmați de fumul stârnit taman în buricul Aradului, dar boschetarii se și ușchiseră între timp, speriați de zarva iscată.

Numai că lucrurile abia de-acum încolo se complică, deoarece niște simpatizante romanțioase ale cantautorului Fuego, ce treceau întâmpător pe acolo, susțin cu mâna pe inimă că portretul idolului lor a început încet, încet să lăcrimeze.

C-o lăcrima cu adevărat din cauză că-l ustură ochii de la fum sau de la răutatea omenească, de asta va rămâne să ne lămurim cu toții, de la vlădică și până la opincă, abia în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat !!!

UPDATE:

Căci Arhiepiscopia Aradului, care este mereu pe fază, a trimis deja vineri dimineață un preot specialist, pentru a verifica autenticitatea minunii și a raporta neîntârziat concluzia Înaltpreasfințitului părinte dr. Timotei Seviciu!

 

P(r)ozeur: Vasile Zărăndan

Galerie foto (15)

Scrie un comentariu

trimite

Inchide