Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Boris Johnson: „După Brexit, vrem să protejăm drepturile românilor din Marea Britanie”

Actualul premier britanic Boris Johnson are o părere bună despre românii din Marea Britanie. În 2017, când era secretar de stat pentru afaceri externe și Commonwealth, post asimilat cu cel de ministru de externe, declara pentru Agerpres că românii sunt membri extrem de valoroși ai societății britanice. De asemenea, susținea că britanicii ar fi nebuni să îi lase să plece înapoi în România.

Boris Johnson: „După Brexit, vrem să protejăm drepturile românilor din Marea Britanie”
Comentează 0

„Sunt membri extrem de valoroși ai societății noastre, îi iubesc, au o contribuție uriașă la economia Regatului Unit, la cultura britanică. Am fost primar al Londrei. Când mergi prin Londra vezi o mulțime de magazine românești care lucrează în toate domeniile. Credem că sunt jumătate de milion de români în Regatul Unit. Am fi nebuni să îi lăsăm să plece înapoi în România. Vrem să îi păstrăm, să îi asigurăm că sunt în siguranță și că drepturile lor sunt protejate”, a declarat Boris Johnson pentru Agerpres. În continuare, acesta spune că după Brexit, drepturile românilor din Marea Britanie vor fi protejate. „După Brexit, vrem să protejăm drepturile românilor din Marea Britanie. Să garantăm aceste drepturi și să ne asigurăm că sunt garantate de instanțele din Regatul Unit”, a continuat Boris Johnson, care a încheiat spunând că obiectivul autorităților de la Londra este să se asigure că românii din Regat se simt în siguranță.

Intrați aici pentru video: https://www.youtube.com/watch?v=AU3DgHVf-WQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR39Anhcw3JTXF9e1hv-mGpdwWgZuURFNKqwa5zI23M_RFjnvI4nq4mId0w

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite