Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bombă sexy în conducerea Inspectoratului Şcolar

Mutare-şoc la conducerea învăţământului arădean. Necunoscuta şi foarte tânăra Violeta Varga ar fi fost numită inspector şcolar pentru management instituţional şi educaţie permanentă, în locul prof. Mariana Tocaciu. De ce zicem “ar fi fost”, cu un grad de relativitate? Pentru că lipseşte anunţul oficial iar pagina oficială a Inspectoratului Şcolar e un dezastru (figurează tot Claudius Mladin inspector şcolar general).

Bombă sexy în conducerea Inspectoratului Şcolar
Comentează 7

În lipsa unor informaţii oficiale, am căutat informaţii publice despre Violeta Varga. N-am găsit niciun articol, niciun CV, nicio realizare notabilă, proiect, ceva care să o recomande pentru o funcţie importantă. Nici măcar pentru o funcţie oarecare.

În schimb, am găsit poze. Şi ce poze! Avem o bombă sexy la ISJ Arad, cu un parcurs fulminant, ce coincidenţă, imediat după revenirea în forţă a Ancăi Stoenescu în echipa de conducere la ISJ, schimbarea Guvernului Grindeanu şi pesedizarea intensivă a învăţământului arădean. Aflăm din presă că în 1 septembrie, apare un post nou de director adjunct la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă – ce noroc, ce coincidenţă! Îl ocupă Violeta Varga. La nici o lună, încă un salt înainte: Violeta Varga ajunge Inspector şcolar pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă, post eliberat de prof. Tocaciu Mariana.

Sigur că nu-i corect s-o judecăm pe Violeta doar după pozele provocatoare, silicoane, atitudinea de club de manele. Poate dincolo de aceste aspecte exterioare, există competenţe, realizări, proiecte. Ne-am zis să ne luăm în serios misiunea de jurnalişti şi să le căutăm.

Nu le-am găsit. În schimb, avem alte informaţii, colaterale dar sugestive. Violeta este într-o relaţie amoroasă cu fratele prefectului de Arad, un tânăr scund şi rotofei care se rostogoleşte harnic în anturajul deputaţilor PSD Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa. N-am găsit gânduri ale tinerei vedete a învăţământului arădean, în schimb putem vedea că pe lângă şedinţele foto în genul spectacolelor cu Guţă şi Adrian Copilul Minune, distribuie de zor postările şefei Anca Stoenescu şi apreciază cu zel postările politice ale domnilor Fifor, Căprar, Todor şi ale altor pesedişti. Asta, desigur, pe lângă banalităţi copiate de la alţii.

Oare ce cred profesorii despre Violeta? Sursele noastre susţin că apariţiile în şcoli au făcut valuri. Dacă ar fi elevă, ar fi trimisă acasă să îşi schimbe ţinutele sexy şi să se machieze decent. Aşa, fiind şefă, a stârnit doar perplexitate, şoc, amuzament, revoltă, silă – în funcţie de capacitatea fiecărui dascăl de a face haz de necaz. Important este că de fiecare dată, are buzele roşii, roşii, ca PSD-ul...


Scrie un comentariu

trimite