Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Boca (PNL): “Liberalii au votat pentru rezolvarea problemei gunoiului stradal!”

În ședința Consiliului Local Municipal de astăzi consilieriii locali municipali au fost nevoiți să reglementeze situația curățeniei stradale în municipiul Arad. Problema a fost creată de faptul că au existat contestații la licitația pentru desemnarea firmei care se va ocupa de acest serviciu.

Bogdan Boca (PNL): “Liberalii au votat pentru rezolvarea problemei gunoiului stradal!”
Comentează 0

„Consilierii PSD -ALDE și independentul Lupaș au fost împotriva soluționării acestei probleme și li s-a cerut să propună soluții constând în amendamente pentru a depăși această situație într-un mod favorabil pentru arădeni și pentru curățenia orașului. Niciunul dintre cei care s-au opus nu au fost în stare să vină cu vreo idee sau o soluție viabilă.

Când s-a supus la vot punctul de pe ordinea de zi privind această reglementare, și anume luarea unor măsuri pentru asigurarea continuității serviciului public de salubrizare stradală, consilierii PSD-ALDE și independentul Lupaș nu au vrut să voteze.

Astfel că rezolvarea și asigurarea acestui serviciu public atât de important pentru municipiu a fost aprobat doar prin votul consilierilor PNL și UDMR.

Încă o dată PSD a dezamăgit arădenii prin lipsa de interes, soluții pentru a rezolva problemele presante ale orașului” declară consilierul local municipal PNL, Bogdan Boca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite