Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Body-uri bebe personalizate: cele mai interesante modele

Body-uri bebe personalizate: cele mai interesante modele
Comentează 0

Alegerea hăinuțelor pentru micuțul tău este o reală provocare, nu-i așa? Fie că este vorba de un body pentru bebe cu mesaje sau simplu, de o bluziță sau de o pereche de pantaloni, trebuie să acorzi atenție materialului, calității, prețului etc.

Lucrurile se complică și mai mult atunci când ești o mămică modernă, care nu vrea doar ca micuțul ei să se simtă confortabil în noile lui hăinuțe, ci și să smulgă zâmbetele persoanelor cu care se întâlnește în parc sau care îl văd în fotografiile de pe rețelele sociale. De aceea am ales ca subiectul de astăzi să fie body-urile de bebe! Și nu oricare, ci cele personalizate!

Cele mai populare modele de body-uri pentru bebeluși personalizate

Fără a intra în foarte multe detalii, pentru că știm că timpul este prețios și că vrei să-l petreci mai mult lângă puișorul tău decât în fața ecranului, iată care sunt cele mai populare (interesante, inedite, adorabile, admirate…) modele de body-uri pentru bebe personalizate:

  • Cele cu mesajele tale

Cea mai populară variantă este personalizarea cu ajutorul unor mesaje haioase. Ți-a plăcut o replică amuzantă dintr-un film sau un mesaj pe care l-ai văzut pe hăinuțele bebelușului unui prieten? Atunci poți să furi ideea, să o imprimi și tu pe body-ul micuțului tău și să îl transformi, astfel, într-un articol vestimentar unic și interesant.

  • Cele cu imagini haioase

A doua cea mai populară variantă de personalizare este combinația de text și imagine. Poți să alegi să folosești pentru body-ul celui mic orice fel de imagine, de la cele din desene animate și animații computerizate, la fotografii cu familia voastră. Sună bine, nu-i așa?

  • Cele cu mesaje și imagini standard

O altă alternativă ar fi să alegi un body personalizat de-a gata (dintre cele disponibile pe site-urile de profil, cum ar fi ruvix.ro). Pe lângă prețul mai accesibil, această variantă nici nu necesită un efort prea mare: alegi, adaugi în coșul de cumpărături și gata!

  • Body-uri de familie

Dacă îți dorești o variantă și mai simpatică, atunci poți încerca seturile de familie, ce includ diverse articole (inclusiv body bebe) cu aceleași imagini/texte sau imagini/texte care se completează. Tot pe ruvix.ro găsești și astfel de produse, așa că intră pe site și lasă-te convins de diversitate, calitate și prețuri!

Care sunt avantajele unui body pentru bebe comparativ cu alte hăinuțe?

Dincolo de a fi foarte practice, body-urile pentru bebeluși au și alte avantaje:

  •  asigură menținerea unei temperaturi corporale constante;
  • oferă acces ușor la scutecul bebelușului, înlesnind schimbul;
  • sunt articole vestimentare nepretențioase, care nu au nevoie de îngrijiri speciale și se spală foarte ușor;
  • prețurile lor sunt rezonabile și se găsesc peste tot;
  • sunt foarte utile în perioada de creștere pentru că asigură confort sporit și o foarte bună mobilitate a corpului;
  • în funcție de model, pot fi folosite atât în sezonul rece, cât și în cel cald;
  • cele din materiale naturale sunt foarte rezistente la rupturi, frecare și spălări repetate;
  • pot fi purtate într-o mulțime de combinații, pe sub pantaloni lungi, pe sub rochițe sau ca atare.

În concluzie, un body personalizat te poate scoate din încurcătură nu numai atunci când vine vorba de micuțul tău, ci și atunci când ești invitat(ă) la un baby shower sau la prima aniversare a copilului celor mai buni prieteni. Iar dacă îl împachetezi alături de o felicitare pe care ai scris câteva rânduri inspirate sau alături de o jucărie simpatică, atunci poți deja să consideri că ai obținut cadoul perfect.

Nu uita! Nu te lăsa influențat(ă) doar de model. Caută produse de calitate, realizate impecabil, care să ofere siguranță pielii delicate a micuțului tău. 


Scrie un comentariu

trimite