Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW + VW + DACIA + VW = CARAMBOL

BMW + VW + DACIA + VW = CARAMBOL
Comentează 4

În seara zilei de miercuri, 21 noiembrie, în jurul orei 19,00, o femeie care circula cu un BMW pe Calea Zimandului din Cartierul Grădiște și, cu frică față de Dumnezeu și față de legea circulației, a oprit la culoarea roșie a semaforului de lângă Casa mortuară Kuki, s-a pomenit lovită în partea din spate a mașinii de către un Volkswagen, care, la rândul său, ca într-o karmă funestă, fusese izbit în fund de către o Dacie, ce fusese împinsă în față de către un alt Volkswagen.

Bilanțul carambolului contabilizează un conducător auto rănit și imobilizat în autoturism și pentru eliberarea căruia detașamentul de Descarcerare al ISU Arad a fost nevoit să folosească toate uneltele din dotare, înainte de a-l putea preda SMURD-ului și patru autoturisme serios avariate.

Se pare că accidentul a fost produs de către șoferul ultimului VW implicat în carambol, și care, tamponând Dacia din fața sa, a provocat lovirile în cascadă. Bărbatul, suspectat de a fi în stare de ebrietate, a fost condus (însoțit de jandarmi) la Spitalul Județean Arad pentru recoltare de probe biologice.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (32)


Scrie un comentariu

trimite