Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW + trei bărbați + o fată = cascadorie ca la Hollywood lângă Pădurera Ceala

BMW + trei bărbați + o fată = cascadorie ca la Hollywood lângă Pădurera Ceala
Comentează 7

În megaghinionista seară de duminică, 13 octombrie,  pe un cer cu lună plină și care, cică, ar crește neverosimil de mult nu numai nivelul tuturor apelor, de la Marea Neagră și până la cel mai pricăjit râu de provincie, ci (ar crește) și nevoia de adrenalină din capetele tuturor conducătorilor auto (indiferent de culoarea politică, orientarea religioasă sau sexuală), trei domni și o domnișoară se plimbau cât se poate de romantic cu un BMW ultimul răgnet pe drumul ce duce în linie dreaptă (cum le plăcea comuniștilor vremii) până la defunctul IAS Mureșul.

Numai că, la aproximativ 100 de metri după ce autoturismul a trecut de bifurcația ce urcă spre Trei Insule, din motive încă neelucidate la această oră (o fi adormit vreo jigodie de câine în mijlocul drumului, ori o fi aterizat vreun OZN pe axa șoselei, iar automobilul a făcut un viraj brusc pentru a evita ciocnirea ???), cert este că BMW-ul a executat o  cascadorie, ce la Hollywood s-ar fi plătit cu dolari mulți și a reușit să zboare peste digul înalt de trei metri, din stânga șoselei pe direcția de mers, plonjând ca Duckadam la picioarele jucătorilor de la FC Barcelona, direct la rădăcina primilor copaci ai Pădurii Ceala.

În urma spectaculoasei cascadorii, mulțumită Providenței, celor patru Îngeri Păzitori ai pasagerilor, Karmei fiecăruia, lunii pline, desigur și, nu în ultimul, rând constructorilor de BMW-uri, cei trei bărbați cu vârsta între 30  și 40 de ani s-au ales doar cu niște contuzii iar fătuca de 15 ani, din păcate, cu o mână fracturată.

 

Vasile de Zărand

(Arad - 13-10-2019 22:32)

 

UPDATE:

”La data de 13 octombrie a.c., în jurul orelor 19:20, un arădean de 29 de ani a condus un autoturism pe Calea Bodrogului, dinspre strada Pădurii înspre IAS Mureșul, iar la un moment dat, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă la stânga și a trecut peste dig, lovindu-se de un arbore.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, a doi bărbați de 30 și 35 de ani, precum și rănirea gravă a unei tinere de 15 ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

(IPJ Arad - 14-10-2019 08:36)

 

 

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite