Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW culcat pe-o ureche în parcarea Ștrandului NEPTUN, sau cum a atacat tovarășul Kim Jong-un ARADUL

BMW culcat pe-o ureche în parcarea Ștrandului NEPTUN, sau cum a atacat tovarășul Kim Jong-un ARADUL
Comentează 9

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 20 ianuarie, în jurul orei 14,00 conducătorul unui BMW, care circula pașnic în sensul giratoriu de la Cetate, intenționâd să se înscrie pe direcția Podului Decebal, a fost pișcat pe nepusă masă de fund (a se înțelege: de roata dreaptă spate) de către autoturismul unui tânăr nebădăios de la Pizza 5 Colțuri, ce tocmai venea de pe ștrand și care a intrat nerabdător în sens, purtându-se complet nepoliticos cu partenerul de trafic.

Ca urmare, șoferul BWM-ului a tresărit speriat (parcă dvs. nu ați reacționa într-o asemenea situație la fel !?), a smucit de volan dreapta și a sărit peste parapeți, aterizând pe o rână în parcarea Ștrandului NEPTUN, unde a mai spart și o țeavă de gaz metan, de s-a simțit mirosul pestilențial taman până la sediul Poliției Locale ... Care Poliție Locală s-a trezit brusc din somn și a activat imediat procedura aplicabilă în cazul izbucnirii unui nou Război Mondial și a blocat toate drumurile ce duc spre ștrand, crezând că tovarășul Kim Jong-un a atacat România, sau, mă rog, baza nucleară NATO, cea pe care Ministrul Apărării Naționale, Mihai Vifor, visează să o instaleze sub Cetatea Aradului.

Din fericire dracul nu a fost chiar așa de negru (pardon, roșu) de astă dată, pompierii de la ISU Arad au ținut tot timpul situația sub control și  reprezentanții de la E.ON au închis conducta de gaz.

Am aflat ulterior PE SURSE că, pentru vigilența dovedită, Poliția Locală va fi recompensată de către Filiala Arad a PCN (Partidul Comuniștilor Nostalgici) cu o excursie în ... Coreea de Nord.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite