Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW contra tramvai și șofer cu picioarele rupte vis-a-vis de REAL

 BMW contra tramvai și șofer cu picioarele rupte vis-a-vis de REAL
Comentează 3

În noaptea zilei de sâmbătă, 21 decembrie, în jurul orei 23,00, conducătorul unui BMW, care circula cu autoturismul pe Drumul Național 7 venind din direcția Vladimirescu, undeva, în dreptul supermarketului REAL, a derapat în afara șoselei, pe direcția lui de mers și s-a ciocnit frontal cu tramvaiul de Miniș, care, ghinion, exact în momentul nepotrivit, a fost în locul nepotrivit. Derapajul BMW-ului se explică prin neadaptarea vitezei la starea drumului (umed) dar, din spusele polițiștilor și bărbatul mirosea puternic a alcool. Faptul că pe bancheta din dreapta se găseau mai multe doze de bere (vezi ultimele poze!) nu dovedește nimic, dar poate să sugereze multe.

Din păcate, în urma impactului șoferul în vârstă de aproximativ 40 de ani s-a ales cu picioarele rupte și poate și cu alte fracturi! După ce a fost scos din mașina avariată de către Detașamentul de Descarcerare al ISU Arad, rănitul a fost transportat la Spitalul Județean de către un echipaj SMURD.

Timp de jumătate de oră circulația pe DN 7 a fost restricționată pe o singură bandă pentru la Poliția Rutieră să poată face măsurătorile necesare.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (27)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite