Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW - „accident cu autor necunoscut” în intersecţia morţii din Arad

BMW - „accident cu autor necunoscut” în intersecţia morţii din Arad
Comentează 4

În noaptea de duminică, 17 aprilie, în jurul orei 23,00, conducătorul unui BMW cu numere de Spania şi care venea cu viteză pe „Linia lui 2” (Str. Mihail Kogălniceanu), în momentul când a dat colţul la stânga pe str. Andrei Şaguna, adică în intersecţia morţii (pentru cunoscători), a lovit în plin un autoturism Dacia Logan al firmei Taxi Verbiţă, pe care taxi l-a proiectat într-un biet Seat, ce stătea parcat cuminte pe partea dreaptă a soselei, apoi BMW-ul a eşuat în cele din urmă la baza unui copac.

În urma multiplelor impacturi dintre maşini sau maşini şi copaci, două persoane cu răni superficiale, (unul din BMW şi celălalt şoferul de taxi), au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad de către SMURD şi Ambulanţă, însă o enigmă a rămas plutind în aer peste „intersecţia morţii” din Arad şi le-a provocat probabil o noapte albă poliţiştilor de la rutieră:

- Cine a condus de fapt BMW-ul, căci nici unul dintre cei doi bărbaţi ce se aflaseră în bolid, nu recunoaşteau (până la ora 2,00) să fi fost la volan, „mânca-ţi-aş”?!

Vasile Zărăndan 

 

 

   

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite