Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bîlcea şi Cadar au discutat cu preşedintele FRF despre introducerea Stadionului Francisc Neuman în circuitul echipelor naţionale

Deputatul Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad şi un cunoscut suporter al UTA-ei a participat împreună cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Răzvan Cadar, care este şi preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, la o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Cei trei au discutat despre introducerea Stadionului Francisc Neuman în circuitul echipelor naţionale.

Bîlcea şi Cadar au discutat cu preşedintele FRF despre introducerea Stadionului Francisc Neuman în circuitul echipelor naţionale
Comentează 0

„Ar fi frumos să avem un joc al naționalei de fotbal la Arad, pe un stadion plin? Este un vis, luptăm să devină realitate. Împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Arad Răzvan Cadar, am purtat o discuție cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, despre integrarea stadionului UTA în circuitul echipelor naționale. Sigur, trebuie să trecem de problema pandemiei. Mai trebuie să rezolvăm toate problemele noastre legate de stadion, de gazon. Dar pașii trebuie pregătiți din timp, începem cu «naționalele mici» și fără public, dar cu perseverență ajungem unde ne dorim. În altă ordine de idei, probabil în perioada următoare vom avea vești foarte bune și pentru fotbalul județean, pentru competițiile care așteaptă să înceapă”, a scris pe Facebook Sergiu Bîlcea.

La rândul său, Răzvan Cadar a apreciat întâlnirea ca fiind una pozitivă. „Așteptăm vești bune despre reluarea competițiilor județene de fotbal, am discutat despre pregătirea competițiilor și modul în care se vor organiza cluburile. De asemenea, am discutat despre continuarea integrării noului stadion de la Arad în circuitul echipelor naționale de fotbal, după jocul U 19 cu Serbia, care va avea loc în martie. Sper ca primăvara să aducă reluarea tuturor competițiilor și vești bune pentru mișcarea fotbalistică, pentru suporteri”, a scris Cadar pe aceeaşi reţea de socializare.


Scrie un comentariu

trimite