Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Biciclist accidentat de mașină pe strada Cocorilor (VIDEO)

Un accident care, din fericire, a avut consecințe dintre cele mai puțin grave s-a produs aseară, în jurul orei 19.00, pe strada Cocorilor din municipiu. Un șofer care se deplasa pe strada antemenționată a surprins și accidentat un biciclist care i-a tăiat calea și a pătruns pe carosabil fără să se asigure din nicio direcție. 

Biciclist accidentat de mașină pe strada Cocorilor (VIDEO)
Comentează 0

Potrivit șoferului și după cum se poate vedea în filmarea alăturată, faptul că autoturismul circula cu viteză redusă a fost un factor care a făcut ca accidentul să fie unul ușor, iar biciclistul să se aleagă doar cu o sperietură și câteva zgărieturi. 

Deși a fost „luat pe capotă” și apoi a căzut pe carosabil, băiatul de 13 ani a scăpat ca prin urechile acului și și-a recunoscut vina. O ambulanță s-a deplasat la locul accidentului, dar nu a fost necesară transportarea minorului la spital. 

La fața locului a ajuns o ambulanță, dar s-a refuzat asistența medicală la locul accidentului. Persoana nu a necesitat îngrijiri medicale și nici nu a fost transportată la spital”, ne-a declarat Raveca Nicoară, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.


Scrie un comentariu

trimite