Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Beat mangă și fără permis un tânăr din Mișca a furat o mașină tocmai la Beliu, a făcut apoi praf un chioșc de ziare (da, mai există și așa ceva!) și a eșuat glorios cu automobilul în șanț

Beat mangă și fără permis un tânăr din Mișca a furat o mașină tocmai la Beliu, a făcut apoi praf un chioșc de ziare (da, mai există și așa ceva!) și a eșuat glorios cu automobilul în șanț
Comentează 0

”La data de 10 Ianuarie a.c., agentul de poliție Bistrian Marius din cadrul postului Craiva, -in afara programului de serviciu- in timp ce conducea un autoturism pe DJ 792 A, a observat in șantul aflat in dreapta sensului sau de deplasare, un autoturism răsturnat, din care încerca sa iasă de pe locul șoferului, un bărbat.

Coborând din autovehicul in vederea acordării primului ajutor conducătorului auto și altor persoane care ar fi putut fi pasageri in același autoturism, agentul de poliție Bistrian Marius a simțit un puternic miros de alcool pe care bărbatul aflat la volan îl emana.

Constatand ca nu sunt pasageri in autoturism și asigurându-se ca șoferul nu a fost vătămat in urma evenimentului rutier, polițistul a sesizat Sectia nr. 6 Beliu in a carei competentă se afla evenimentul.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Ineu, polițiștii au procedat la efectuarea de cercetări cu privire la evenimentul sesizat de colegul lor. 

Astfel, s-a stabilit ca in dimineața zilei de 10 Ianuarie a.c., conducatorul auto, un tanar de 26 de ani din Mișca, ar fi sustras un autoturism parcat in fata unei societăți comerciale din Beliu, cu care ar fi intrat intr-un chioșc din aceeași localitate, distrugându-l.

Aceasta însă nu l-a împiedicat sa-și continue drumul și in timp ce conducea autoturismul sustras pe DJ 792 A, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând intr-un sanț.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest de poltistii prezenți la fata locului, iar rezultatul a fost de 0,59 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
De asemenea, in urma verificărilor efectuate s-a constatat ca tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru furt in scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă”, după cum ne comunică Biroul de presă al IPJ Arad.

 


Scrie un comentariu

trimite