Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă pierde în Copou: Poli Iași – UTA 1-0

Bătrâna Doamnă pierde partida disputată în această seară în Copou, în compania lui Poli Iași și rămâne cu 22 de puncte, după 19 partide disputate.

Bătrâna Doamnă pierde în Copou: Poli Iași – UTA 1-0
Comentează 0

După o primă repriză disputată, cu faze de poartă, cele două echipe au intrat la cabine fără să reușească să marcheze. În minutul 15, Bătrâna Doamnă trece pe lângă deschiderea scorului, după o fază lucrată de Abeid și Micovschi. Primul în vede liber în careu pe fostul rapidist, dar acesta trage slab spre poartă. În minutul 28, Micovschi deviază până la Cooper, vârful italian trage cu stângul, dar mingea e deviată peste poartă. Șapte minute mai târziu, UTA are din nou posibilitatea să marcheze, Abeid fiind din nou implicat. Jucătorul din Mauritania centrează peste apărarea adversă, balonul ajunge la Cooper, care scapă singur cu Lung, dar nu reușește să trimită peste fiul fostului mare portar al echipei naționale și al Stelei.  

În minutul 45+4, gazdele au și ele o șansă bună de a înscrie, dar din fericire nu freușesc să o fructifice. Roman bate o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poartă, balonul este deviat, dar Iacob este la post și respinge în corner. În minutul următor, elevii lui Rednic pleacă pe contraatac, Omondi pasează din zona centrală pânnă la Fabry, care nu nimerește însă cadrul porții.

Poli înscrie și ia cele trei puncte

Repriza secundă, gazdele au fost mai periculoase, au avut mai multe ocazii și au și reușit să înscrie. Poarta lui Iacob este pusă în pericol în minutul 72, când Harrison trage din întoarcere, dar balonul trece puțin pe lângă și în minutul 75, atunci când Iacob salvează in extremis cu piciorul balonul expediat de Sergiu Buș. Vine însă din păcate minutul 78, iar Harrison marchează pentru trei puncte, după ce deviază o minge trimisă în fața porții de Roman. UTA încearcă și ea să înscrie, iar în minutul 85, Cooper pasează pentru Omondi care nu ajunge însă la întâlnirea cu balonul în fața porții lui Lung, care îi ia fața.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Leo Grozavu, respectiv Mircea Rednic.
Poli Iași: S. Lung – Martac, Fl. Ilie, Katanec (Buș), R. Ispas – Jatoba (Tincu), Marchioni, Al. Roman (Ion) – Gheorghiță (Ștefanovici), Harrison, L. Phelipe (Itu). Rezerve: Ailenei – D. Farcaș, Hrib, S. Buș, Itu, R. Ion, R. Tincu, An. Ciobanu, Stefanovici.

UTA: Iacob – Căpușă, Conte, Benga, Abeid – Carp (R.Pop), C. Mihai – Micovschi, Fabry (Freitas), Omondi – Luckassen (Cooper). Rezeve: Kucher – Stolnik, Rodrigues, Freitas, Stanciu, Pop, Cooper, Marku, Ofosu.

Partida a fost condusă la centru de Marcel Bîrsan, ajutat la cele două tușe de Ovidiu Artene și Vladimir Urzică, rezervă fiind Andrei Antonie, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Horațiu Feșnic și Doru Lucaciu. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Liviu Ciubotariu (FRF) și Marian Ivan (LPF).

Sursa foto: Fcaebook UTA Arad

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite