Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă începe cu dreptul meciurile din grupele Cupei: Gloria Buzău – UTA 1-2 (FOTO)

După o serie de jocuri slabe, urmate de rezultate care au lăsat de dorit, UTA începe cu dreptul meciurile din grupele Cupei României, Bătrâna Doamnă reuşind să se impună cu 2-1 în faţa Gloriei Buzău, în primul meci al Grupei D.

Bătrâna Doamnă începe cu dreptul meciurile din grupele Cupei: Gloria Buzău – UTA 1-2 (FOTO)
Comentează 0

În prima repriză, jocul elevilor lui Mircea Rednic nu a prea mers, cei care au reuşit să încrie fiind jucătorii gazdelor. Dumitrache este deschis frumos în minutul 32 şi îl învinge pe Kucher cu un şut din întoarcere.

În cea de a doua repriză, UTA îşi aminteşte că joacă totuşi într-un eşalon superior, apasă puţin pe acceleraţie şi reuşeşte să înscrie de două ori, suficient pentru a pleca acasă cu toate punctele puse în joc. În minutul 58, Freitas restabileşte egalitatea, cu un şut frumos expediat din vreo 30 de metri, balonul trecând pe sub transversală. Golul de 2-1 avea să vină în minutul 75. Fabry şutează din afara careului, portarul advers respinge în față, iar Vucenovic se dovedeşte a fi omul potrivit la locul potrivit, adică în careul mic, de unde trimite mingea în plasă.

Mai trebuie spus că din Grupa D a Cupei României, alături de UTA şi Gloria Buzău, mai fac parte: Farul Constanța, Universitatea Craiova,  FC Voluntari şi CS Tunari.

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (8)


Scrie un comentariu

trimite