Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BARISTA & MIXOLOGY ORIGINAL IDEAS CONTENT la BRUZZO

BARISTA & MIXOLOGY ORIGINAL IDEAS CONTENT la BRUZZO
Comentează 0

la BRUZZO, cafenea inaugurată luna trecută pe B-dul Revoluției -24 și unde se consumă cafea 100% Arabică, alături de produse obținute pe bază de fructe și legume prin presare la rece, după rețete create de către nutriționiști renumiți, s-a organizat aseară (20 XI) o competiție a barmanilor arădeni. Au participat cinci tineri talentați, care s-au întrecut mai întâi într-o probă teoretică, iar apoi au avut de preparat un produs pe bază de cafea și unul pe bază de alcool, într-un timp limită de maxim 10 minute. Deși diferențele dintre concurenți au fost infinitezimale, până la urmă juriul a trebuit să-i departajeze într-un fel, așa că a ieșit următorul clasament: 1. Ghibedea Daniel; 2. Pop Sebastian; 3. Bulea Cătălin; 4. Kosztandi Daniel; 5. Rășinar Adrian.

Juriul, format din 5 membri (Volentir Marcel, Levente Kelemen, Dodu Horia, Ursu Răzvan și Poleac Alex) a punctat: prezentarea și povestea, modalitatea de preparare, aspectul și, desigur, gustul băuturii.

Înscriele s-au făcut până la data de 18.11.2017, printr-un mesaj pe pagina de facebook a cafenelei și în care concurentul a trebuit să specifice: numele, ingredientele de care a avut nevoie și cantitățile. Toate ingredientele au fost puse la dispoziție GRATUIT de la Bruzzo.

Info și detalii suplimentare: 
0737 204 091


Scrie un comentariu

trimite