Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(VIDEO) Bărbat ridicat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale pentru proxenetism / UPDATE: El a fost reținut pentru 24 de ore

Un bărbat din Aldești a fost ridicat și dus la audieri de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale ieri după-masa, chiar în centrul Sebișului.

(VIDEO) Bărbat ridicat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale pentru proxenetism / UPDATE: El a fost reținut pentru 24 de ore
Comentează 0

Update 1 El a fost reținut pentru 24 de ore

În urma investigațiilor efectuate, în data de 28 septembrie, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Inspectoratul de Poliție Județean Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în comuna Bârsa, la persoane bănuite de proxenetism. Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – septembrie, un bărbat, de 57 de ani, din Bârsa, ar fi determinat, în vederea practicării prostituției, 3 persoane de sex feminin, dintre care două minore. Totodată, în urma efectuării perchezițiilor, la domiciliul bănuitului au fost descoperite mai multe pliculețe de tip ziplock, care conțineau o substanță susceptibilă de a avea efecte psihoactive. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunerea luării de măsuri preventive. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din Poliția Română. Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.


Bărbatul de aproximativ 50 de ani a fost „săltat” de polițiști ziua în amiaza mare, în orașul Sebiș. 

El este suspectat că a determinat mai multe tinere minore să practice prostituția, profitând de situația familială precară a acestora. 

Bărbatul ar putea fi arestat în cursul zilei de astăzi, deși din informațiile noastre, a mai fost arestat și în trecut pentru aceleași fapte. 

Vasile M., din Aldești, apare în fotografii postate pe rețelele de socializare alături de minore, pe un profil public. 

 


Scrie un comentariu

trimite