Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat mort în accident cu Opel contra microbuz: Filmul accidentului

În dimineața zilei de marți, 26 februarie, în jurul orei 7,00 la intersecția str. Vrancei cu str Renașterii a avut loc un accident rutier între un autoturism Opel și un microbuz. Au intervenit doua echipaje ale Detasamentului de Pompieri Arad, un echipaj SMURD TIM si un echipaj descarcerare usoara cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Bărbat mort în accident cu Opel contra microbuz: Filmul accidentului
Comentează 0

La locul accidentului au fost gasite trei victime, doi barbati si o femeie. Unul dintre barbati (50 de ani) decedat si unul incarcerat, ambii din microbuz. Femeia care condusese autoturismul, in stare buna.

Soferul microbuzului a fost descarcerat si predat in viata echipajului SMURD, femeia fiind preluata de catre exhipajul SAJ și ambii au fost transportați la Spitalul Județean Arad.

Iată și versiunea oficială a IPJ, comunicată de către purtătorul de cuvânt, inspector adj. Camelia Iuga:”În această dimineață în jurul orei 7, o femeie de 50 de ani din Arad, a condus un autoturism pe str. Vrancei dinspre str. Pășunii, iar la intersecția cu strada Renașterii nu a respectat semnificația indicatorului “cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un alt autoturism (microbuz), condus de un bărbat de 50 de ani tot din Arad. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 52 de ani, din Arad, pasager în autoturismul accidentat, precum și vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Galerie foto (33)


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide