Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat intrat la apă în Mureș

Bărbat intrat la apă în Mureș
Comentează 0

În seara zilei de miercuri, 17 aprilie, în jurul orei 20,00, un apel la 112 a pus pe jar atât pompierii de la ISU Arad, cât și Poliția Locală. Cel care făcuse apelul susținea că văzuse în râul Mureș (undeva în dreptul Filarmonicii),  un bărbat care stătea în apă până-n genunchi și se pare că se chinuia să iasă la mal.

Ajunși imediat la locul indicat pompierii, echipajul SMURD și Poliția Locală au dat într-adevăr peste un pensionar în vărstă de aproximativ 70 de ani, pr care l-au scos din apă și i s-au acordat primele îngrijiri, apoi echipajul SMURD l-a transportat la Spitalul Județean Arad.

Ceea ce e însă nițel mai ciudat e că bărbatul (care seamănă izbitor cu Adrian Severin !?) susține că a căzut în apă undeva în zona Sălii Polivalentă și că a tot înotat timp de două ore pe lângă țărm, până când a fost recuperat de pompieri.

Cam greu de crezut să nu faci hipotermie în atâta timp, la cât e de rece apa Mureșului acum. Ori poate că asemănarea cu A. Severin nu e doar fizică, ci au în comun și mitomania!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite