Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat din Horia împușcat de către doi arădeni

Bărbat din Horia împușcat de către doi arădeni
Comentează 0

”De asemenea, am primit solicitări din partea dvs. cu privire la evenimentul din această dimineata. Va comunicam ca in jurul orei 4.30, politistii aradeni au fost sesizati prin SNUAU despre faptul ca pe raza municipiului Arad, un barbat de 39 de ani din Horia, ar fi fost agresat prin impuscare de catre persoane necunoscute.

Se efectueaza cercetari sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Tribunalul Arad, in vederea identificării celor care se fac vinovati de comiterea faptei.

In cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor, detinere si uz de arma letala fara drept.

In urma cercetărilor efectuate, au fost identificati doi barbati de 33 si 34 de ani, ambii din Arad, banuiti de comiterea activitatii infractionale.
La aceasta ora politistii de la investigatii criminale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului d.p.l. Tribunalul Arad actioneaza in vederea depistarii celor in cauza si luarii masurilor legale”, după cum a relatat biroul de presă al IPJ Arad.


Scrie un comentariu

trimite