Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat accidentat mortal pe Autostrada Timișoara - Nădlac

Bărbat accidentat mortal pe Autostrada Timișoara - Nădlac
Comentează 0

În dimineața zilei de Duminică, 28 Ianuarie, în jurul orei 04,30, un bărbat cu cetățenie spaniolă, în vârstă de aproximativ 30 de ani și care mergea în Ungaria, la km 579 al autostrăzii s-a izbit violent cu autoturismul Kia de un parapet din apropierea Vămii Nădlac.

În urma impactului deosebit de violent șoferul, care era singur în mașină, a murit pe loc.

”În data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 04:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe A1, in apropierea localității Nădlac.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă.
La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Nădlac.

În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de 28 de ani) încarcerată, în stare de inconștiență.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă.
Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, după cum a comunicat și Biroul de Presă al ISU Arad.

Iată și comunicatul IPJ Arad:

”La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 28 de ani, cetățean spaniol, în timp ce conducea un autoturism pe A1, la kilometrul 579, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”.

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite