Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Barack și Michelle Obama au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Ce surpriză a pregătit fostul lider

Fostul preşedinte american Barack Obama i-a adus un omagiu lui Michelle cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a căsniciei lor printr-un gest extrem de romantic. 

Barack și Michelle Obama au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Ce surpriză a pregătit fostul lider
Comentează 0

Michelle şi Barack Obama au sărbătorit pe 3 octombrie 25 de ani de căsnicie. Şi, cu toate că cei doi nu se aflau împreună în acea zi, surprizele pregătite i-au dat de gol că se iubesc ca doi adolescenţi.

În timp ce Michelle era prezentă la o Conferinţă pentru femei din Pennsylvania, evenimentul a fost întrerupt de o transmisiune video din partea lui Barack şi nimeni nu s-a putut abţine din plâns, scrie Mediafax

În primul rând, fostul lider american şi-a cerut scuze pentru faptul că intervine în timpul evenimentului. Apoi, i-a transmis soţiei sale un mesaj emoţionant de două minute, timp în care i-a făcut atât pe Michelle, cât şi pe cei din jurul ei să lăcrimeze.

"A fost mult mai uşor pentru mine, pentru că tu nu doar că eşti un partener extraordinar, dar reprezinţi un prieten formidabil, cineva care mă face întotdeauna să râd, cineva care s-a asigurat mereu că urmez calea cea dreaptă, dar ai fost, de asemenea, un exemplu pentru fiicele noastre şi pentru întreaga ţară ".


Scrie un comentariu

trimite