Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bancomatul băncii Transilvania spart ca în filme / UPDATE: Banda a spart și un bancomat din județul Timiș

În cursul nopții de joi spre vineri în jurul orei 3, o bandă de hoți calificați au spart bancomatul Bancii Transilvania de pe Calea Timișorii din Aradul Nou.

Bancomatul băncii Transilvania spart ca în filme / UPDATE: Banda a spart și un bancomat din județul Timiș
Comentează 0

Update 1 Banda a spart și un bancomat din județul Timiș

Potrivit pressalert.ro, infractorii au spart și un bancomat din județul Timiș. Potrivit sursei ceitate, cel de al doilea atac a avut loc, în jurul orei 4, în localitatea Belinț. Aici a fost aruncat în aer bancomantul de la filiala CEC și au plecat cu banii.

Atacurile au fost date de o grupare de spărgători formată din trei indivizi, conform informațiilor de ultimă oră. Primul atac l-au dat la Arad, de unde au sustras aproximativ 300.000 lei. Imediat după atac, cei trei indivizi au plecat pe autostradă spre Belinț, unde au dat a doua lovitură.

https://www.pressalert.ro/2020/02/doua-bancomate-aruncate-aer-azi-noapte-timis-si-arad/?fbclid=IwAR3Fwjpmb426LGLywtuSzHQWuVxqk7YNxrdWHQ0n8gKC37a_wg8nqSGnHos

https://www.pressalert.ro/2020/02/doua-bancomate-aruncate-aer-azi-noapte-timis-si-arad/?fbclid=IwAR3TlPdT9iYTVMPAX4RTJl0pyDQWMAITIjbw86hggkB8XnNLaBg4LO6-2KA


În această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă. 

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite