Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul Comunității Arădene, un eveniment cultural-filantropic care a pus orașul nostru pe harta manifestărilor de înaltă ținută artistică

Un eveniment cu „ștaif” a avut loc sâmbătă la Palatul Cultural, care i-a adus pe aceeași scenă pe Cargo, Monica Anghel, Luminița Anghel și Cristian Hrubaru, într-un concert remarcabil denumit „Cargo Classic and Friends”. 

Balul Comunității Arădene, un eveniment cultural-filantropic care a pus orașul nostru pe harta manifestărilor de înaltă ținută artistică
Comentează 0

În cadrul evenimentului au fost premiați aproximativ 200 de elevi olimpici arădeni cu rezultate excepționale în domenii precum: științe, limbă și comunicare, arte, sport, etc., precum și elevi care provin din medii sociale vulnerabile, dar care au obținut rezultate foarte bune la învățătură (media generală peste 9,00). Mai mult decât atât, pentru cea mai bună performanță anuală, Ambasadorul Franței în funcțiune în România, Nicolas Warnery, a acordat un premiu special intitulat Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie.

Balul Comunității Arădene înseamnă comunitate, familie şi gratitudine! În această seară, şi nu numai, Aradul îşi premiază performerii, elevii eminenți şi oamenii excepționali. Sunt mândru şi recunoscător pentru toți cei care aşează câte o piatră de temelie la reconstrucția valorilor arădene”, a spus Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Putem spune că Balul Comunității Arădene este evenimentul orașului, iar faptul că împreună putem schimba destine nu este doar un simplu slogan, dar este ceva ce reușim să facem an de an. Aproape 1500 de copii au fost premiați până acum. Ne mândrim că am reușit să fim constanți, ne mândrim că Primăria Arad a înțeles demersul nostru și împreună creăm un eveniment care este deasupra politicului”, a completat organizatorul evenimentului, Aurelian Boiț.

Corul și orchestra Filarmonicii Arad au oferit la rândul lor momente de grație sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Este un eveniment frumos și de înaltă clasă care mă bucur că se organizează în orașul meu și cred că acest gen de evenimente merită crescute. Fără doar și poate copiii care muncesc și obțin performanțe remarcabile merită premiați și stimulați să devină tot mai buni. Cât privește programul artistic pe care îl pregătim vă pot spune că va fi interesant pentru că vom avea niște invitați de seamă: Monica Anghel, Luminița Anghel, Cristi Hrubaru cu care am mai cântat piesa pe care o vom interpreta sâmbătă, dar nu atât de intens”, a spus solistul formației Cargo, Adrian Igrișan.

Galerie foto (8)


Scrie un comentariu

trimite