Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul Bobocilor Liceului Teoretic Sebis

Balul Bobocilor  Liceului Teoretic Sebis
Comentează 0

Tema balului  a fost “Mândri să fim Romani” și au participat 7 perechi de boboci, aceștia fiind supuși la anumite probe: 1.Prezentare, 2.Proba dans, 3.Proba de cultură generală, 4.Proba cuplu, 5.Proba fete, 6.Proba băieti.

In urma acestor probe bobocii au fost punctați de către jurați, astfel alegandu-se cele 7 locuri. Locul 1 cu titlul de Miss boboc, respectiv Mister boboc se acorda elevilor Nonoaca Adina si Gavra Cristian. Locul 2, cu titlul de Miss frumusețe respectiv Mister frumusețe, se acordă elevilor Cociuba Luiza si Mates Alex. Locul 3, cu titlul de Miss inteligență respectiv Mister inteligență, se acorda elevilor Balaban Nadia si Halmagian Robert. Locul 4, cu titlul de Miss popularitate, respectiv Mister popularitate, se acorda elevilor Paiusan Marilena si Sirb Cristian. Locul 5, cu titlul de Miss carismă, respectiv Mister carismă, se acorda elevilor Plesa Alina si Rus Victor. Locul 6, cu titlul de Miss dans, respectiv Mister dans, se acorda elevilor Dreucean Marina si Groza Daniel. Locul 7, cu titlul de Miss originalitate, respectiv Mister originalitate, se acorda elevilor Lingurar Diana si Marc Andrei.

Am reușit să facem acest spectacol minunat alături de elevi ai Liceului Teoretic Sebis, acestia fiind: Corul Bravissimi, compus din elevi talentati, condus de profesorul de muzica,Domnul Dinga Ciprian. Bejan Felix, un tanar talentat cu care ne mandrim, a reusit sa ne uimeasca prin talentul sau fabulos cantand la chitara, cat si cu vocea. Mos Eliana, o alta tanara talentata, care a reusit si ea sa ne facă mandri prin talentul sau cântand la pian. Organizatorii acestui bal, elevii claselor a 11-a, impreuna cu bobocii, au reusit să uimească publicul cu un moment de dans la care au muncit fiecare in parte.

Seara se incheie cu o frumoasa tanara talentata,care a participat si la Vocea Romaniei, aceasta fiind Letitia Roman. Acest spectacol nu ar fi avut succes fara ajutorul directorului educativ, domnul Sgarcea Silviu, directorului Casei de Cultura, domnul Musca Ioan, domnului director Turnea Marius, Primaria orașului Sebis, sponsorilor, site-ului ARQ, prezentatorilor nostri dragi, Burta Florin si Branda Denisa,care au fost gazdele acestui spectacol si nu in ultimul rand le multumim elevilor claselor a 11-a, care s-au implicat in organizarea acestui bal: Groza Ramona, Birte Natalia, Draucean Madiana, Coseri Darian, Pirv Madalina, Neagu Sorina, Alda Florin, Sulincean Lavinia, Sulincean Nicoleta, Morariu Alexandru, Stefanie Stancu, Zdrinca Ruth, Brad Iulia. 

 

Organizatorii

Foto: arq