Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul Balurilor 2019 feeric și încântător

Balul Balurilor 2019 feeric și încântător
Comentează 1

Sezonul balurilor din acest an s-a încheiat în seara de 20 decembrie la Teatrul Clasic Ioan Slavici cu un eveniment demn de titulatura pe care o poartă.

„Poveste de Vis“ a fost tema propusă de organizatori în acest an și întradevar spectatorii au fost introduși de cele opt perechi participante în lumea poveștilor într-o manieră originală și modernă.

Dintr-o poveste în prag de sărbători nu putea lipsi un Moș Crăciun,  în persoana  actorului Zoltan Lovaș,  bine dispus și fermecător care a ghidat personajele și le-a supus la diferite încercări. 

Sub atentă îndrumarea a coregrafilor Maura și Dorian Cosma personajele de poveste au dansat și au oferit un adevărat spectacol publicului prezent, lăsând în seama juriului o misiune dificilă, aceea de a alege o pereche câștigătoarea.

Tot într-o manieră de poveste a fost și momentul coregrafic al celor de la X-Style și X-Style Kids care deja ne-au obișnuit cu 
talentul și profesionalismul lor.

Și, într-un final de poveste cei care au primit titlul de Miss și Mister Balul Balurilor 2019 au fost Larisa Mot și Rares Tomoioagă de la Colegiul Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal“. Felicitările se îndreaptă atât către ei cât și către celelate șapte perechi care au avut o evoluție admirabilă.

Organizatorii evenimetului au fost Asociația Doma Art Style, Centrul Municipal de Cultură Arad, Piroș Security, Arad Open Air și JPDL Events.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite