Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balastierele de lângă Lugoj verificate de comisari de mediu de la Arad și Timiș (FOTO)

Comisarii Gărzii de Mediu Arad au fost trimiși împreună cu colegii lor din Timiș să verifice balastierele din zona orașului Lugoj. Acțiunea s-a soldat cu două amenzi și o dispoziție de încetare a activității.

Balastierele de lângă Lugoj verificate de comisari de mediu de la Arad și Timiș (FOTO)
Comentează 0

„În perioada 3.07-5.07.2020, urmare a unei decizii semnate de doamna Comisar General, Marioara Gătej, comisari din cadrul Comisariatului Județean Arad al GNM au participat la o actiune de inspecție și control desfășurată pe raza teritorială a județului Timiș, în zona orașului Lugoj. Acțiunea a fost organizată conform planului comun de măsuri «Balastiera 2020», împreună cu Poliția Română, Administrația Națională «Apele Române» și Agenția Națională pentru Resurse Minerale.

În timpul controalelor, au fost verificate trei balastiere, la două dintre acestea fiind constatate încălcări ale legislației privind protecția mediului, motiv pentru care au fost aplicate două amenzi contravenționale în valoare de 80.000 lei și o dispoziție de încetare a activității”, susțin reprezentanții Gărzii de Mediu Arad.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite