Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balastieră din Sâmbăteni, care lucra fără licență, călcată de Serviciul de Investigarea a Criminalității Economice


Exploatarea resurselor naturale este o afacere în adevăratul sens al cuvântului, astfel încât unii își văd în continuare de treabă chiar și după ce își pierd licența. Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul unei balastiere din Sâmbăteni, care a fost călcată, recent, de polițiștii de la Serviciul de Investigarea a Criminalității Economice.

Balastieră din Sâmbăteni, care lucra fără licență, călcată de Serviciul de Investigarea a Criminalității Economice
Comentează 2

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu lucrători au Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad au desfășurat o acțiune la o balastieră de pe raza localității Sâmbăteni, care efectua activități de exploatare minieră fără a deține licență în acest sens, după ce a fost dispusă încetarea activității poluatoare”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Polițiștii mai susțin că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de continuare a activității care a cauzat poluarea după dispunerea încetării acestei activități, conform Legii 195/2005, pentru stabilirea situației infracționale, a persoanelor responsabile și tragerea acestora la răspundere penală.

Fotografia are caracter ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite