Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Băile Felix și UTA

Băile Felix și UTA
Comentează 0

În această săptămână mi-am petrecut câteva zile la Băile Felix . De marți până vineri. În cele trei bazine ale hotelului Aqua President existau momente când alternau masajele la jeturile unor dușuri speciale cu bulboanele provocate de trei ” izvoare” din fundul bazinelor și cu valul purtător, iscat de turbojeturi subacvatice. Toate pe rând. Aproximativ câte 20 de minute fiecare.

Aceleași senzații le-am trăit urmărind și meciul de astăzi al UTA-ei la Mediaș. Început fulminant și atrăgător al arădenilor , urmat de un joc de pase neașteptat de bun , cu un mijloc elastic ajutat deseori de fundașii laterali ( mai ales Shlyakov), cu o evoluție bună spre foarte bună a celor doi fundași centrali ( permanenții huliți, Ilie și Melinte), cu hărnicia ( chiar dacă haotică) a lui Roger și cu dorința de presing a lui Liviu Antal și Adrian Petre. Din păcate, la Adi Petre doar asta a ieșit în evidență. De la el, fanii UTA-ei așteptau și mai așteaptă mult mai mult.

Ce nu am înțeles eu și , cred , mulți dintre dumneavoastră a fost înlocuirea lui Isac. Mie ( e doar părerea mea) , Isac mi se pare un jucător cu personalitate, rezistent, limpede la cap și cu potențial . Acoperă mult din suprafața terenului și de cele mai multe ori, cu folos.

Nici Denis Rusu nu a jucat rău , dar nu a strălucit. Talentatul jucător caută prea mult faultul , de aceea și tendința de a ține mingea cât mai mult în posesia sa, ratând astfel, combinațiile cu coechipierii săi mai bine plasați.

Hora a simțit că are un concurent puternic în Adi Petre, la fel cu va simți , după acest meci și celălalt cuplu de centrali, Benga și Erico, ceea ce nu e rău la o echipă și...ceea ce bucură un antrenor deși îl va pune în ”încurcătură” pe Gyuszi Balint pentru alcătuirea primului ” 11” în viitoarea partidă.

Sperăm că în meciul cu CFR Cluj, jucătorii UTA-ei să nu mai alterneze prestațiile bune cu cele dădătoare de emoții, ci să ne ofere permanent plăcerea transmisă de un joc matur și chibzuit . Haide UTA!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite