Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Azilele groazei” o fac pe Firea să-şi dea demisia; cine îi ia locul la Ministerul Familiei

Distribuie Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al familiei. Decizia acesteia vine după dezvăluirile din scandalul privind „azilele groazei”, scrie libertatea.ro.

„Azilele groazei” o fac pe Firea să-şi dea demisia; cine îi ia locul la Ministerul Familiei
Comentează 1

Gabriela Firea a demisionat vineri din funcția de ministru al familiei, în urma unei discuții avute cu premierul Marcel Ciolacu. Potrivit informațiilor Libertatea, Firea venise cu demisia gata scrisă, convinsă că acesta este scopul convocării la Palatul Victoria.

„Plec pentru ca premierul să poată lucra în liniște proiectele economice și sociale bune pentru români, la fel miniștrii PSD și PNL, să-și poată prezenta munca. Scopul nu era doar să plec din Guvern. Conduc ministerul cu cel mai mic buget și m-am luptat, uneori, inclusiv cu cei care trebuiau să mă ajute pentru toate proiectele realizate, cu mare chin, într-un an și jumătate”, susține Firea.

În ceea ce priveşte înlocuitorul ei la conducerea Ministerului Familiei, acesta va fi Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, care va prelua conducerea ministerului cu titlu interimar.
Intraţi AICI pentru detalii.
Sursa foto: hotnews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite