Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Azi se încheie mini-stagiunea de operă pentru copii, ediția a IV-a

Centrul Municipal de Cultură Arad, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și Opera Comică pentru Copii din București au organizat între 20 și 23 iunie 2019 Mini-stagiunea de operă pentru copii, care va avea loc în sala mare a teatrului.

Azi se încheie mini-stagiunea de operă pentru copii, ediția a IV-a
Comentează 0

În cele patru zile ale acestei mini-stagiuni, copiii mici sau foarte mici, pre-școlari sau elevi de gimnaziu s-au putut familiariza cu mai multe tipuri de artă prin intermediul unor povești incitante și îndrăgite.

Spectacolele de balet „Poveste vieneză“ și „Eliza – micuța florăreasă“, spectacolul de operă „Bastien și Bastienne“ și spectacolul de muzică și dans „Erus și Valea Răbdării“ vor putea fi urmărite pe scena teatrului, la această ediție a evenimentului.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de soprana Felicia Filip.

Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori.

Opera Comică pentru Copii a pus în scenă peste 700 de spectacole.

Iată ce poate fi vizionat azi, în ultima zi a ministagiunii:

Duminică, 23 iunie – Erus și Valea Răbdării (spectacol de operă)

Voinicul Erus pleacă de acasă spre Valea Răbdării alături de copiii din sala de spectacol și are de înfruntat mai multe peripeții împreună cu ei.

Spectacolul „Erus și Valea Răbdării” este o poveste despre prietenie, despre educație și înțelegere care va demonstra că răbdarea este una dintre cele mai prețioase virtuți ale omului.

Galerie foto (18)


Scrie un comentariu

trimite