Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avizare și autorizare pe linia securității la incendiu a clădirilor și instalațiilor

Avizare și autorizare pe linia securității la incendiu a clădirilor și instalațiilor
Comentează 0

În dimineața zilei de joi, 19 octombrie, în Pavilionul A al Expo Arad a avut loc o întâlnire a reprezentanților ISU Arad cu toți factorii interesați de avizarea și autorizarea clădirilor și instașâlațiilor în caz de incendiu în municipiu și județul Arad.

Astfel, comandantul ISU Arad, loc. col. Cristian Gârbău și loc. col. Ovidiu Purice și col. Laurențiu Teodorescu au explicat directorilor de școli, grădinițe, posesorilor de spații comerciale și constructorilor și arhitecților prezenți: "ca și documente constitutive Avizul de securitate la incendiu este parte integrantă și la emiterea și autorizației de construire și a autorizației de securitate la incendiu. La autorizația de construire ea se solicită în baza Certificatului de urbanism, iar dacă se emite avizul nostruse poate trece la următoarea fază, odată cu celelalte avizesolicitate de celelalte autorități sau administratori de utilități".

În continuare cei prezenți au pus întrebări lămuritoare reprezentanților ISU Arad cu privire la problematica avizării și autorizării pe linia securității la incendiu.

 

C. P.

Galerie foto (23)


Scrie un comentariu

trimite