Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avion prăbușit în Rusia. Ultimul bilanț indică 41 de morți

Tragedie în Rusia! Cel puțin 41 de oameni au murit după ce un avion cu 78 de persoane la bord, inclusiv membri ai echipajului, a luat foc și a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Moscova. 

Avion prăbușit în Rusia. Ultimul bilanț indică 41 de morți
Comentează 0

Aeronava decolase de puţin timp, către Murmansk, în nordul ţării. Dar piloţii au raportat o defecţiune tehnică şi au cerut să se întoarcă. În timpul aterizării de urgenţă, avionul a lovit pista şi jumătatea din spate a luat foc.

"Avionul a emis un semnal de avarie după decolare. A încercat o aterizare de urgenţă, nu a reuşit prima dată şi, la a doua încercare, trenul de aterizare a lovit solul, apoi botul avionului, şi a luat foc", a declarat o sursă pentru agenţia de presă Interfax.

Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de salvare citată de agenţia publică TASS, "mai multe persoane au fost rănite". Mai multe ambulanţe au fost trimis la locul accidentului, iar pasagerii aparatului de zbor au fost evacuaţi.

În imaginile transmise de televiziunile ruse se vede cum deasupra avionului se ridică o impresionantă coloană de fum. Alte imagini arată avionul în flăcări în timp ce încearcă să aterizeze, apoi pasageri evacuaţi prin partea din faţă.

Aparatul de zbor rusesc, un Superjet-100, a decolat spre Murmansk (nord), a relatat agenţia de presă RIA Novosti, conform căreia o problemă electrică ar putea fi cauza incendiului, care s-ar fi declanşat în zbor.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite