Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avem vaccin, dar n-avem doritori: 13 județe din România unde listele de așteptare pentru vaccinul anti-COVID sunt complet goale

Dacă în urmă cu câteva săptămâni oamenii își doreau să se imunizeze, dar nu existau suficiente vaccinuri în țara noastră, acum se întâmplă exact invers. În prezent, sunt 13 județe în care nu există nicio probramare pe liste de așteptare din platforma națională de vaccinare anti-Covid.

Avem vaccin, dar n-avem doritori: 13 județe din România unde listele de așteptare pentru vaccinul anti-COVID sunt complet goale
Comentează 0

Avem vaccinuri, dar nu mai sunt doritori. Așa arată datele disponibile, astăzi, pe platforma națională de vaccinare anti-Covid. Mai exact, vorbim despre 13 județe în care nu se afla nicio persoană înscrisă pe listele de așteptare. Este vorba despre Arad, Mehedinți, Giurgiu, Călărași, Buzău, Vrancea, Vaslui, Covasna, Neamț, Bistrița, Botoșani, Suceava și Gorj.

Imagine

Cu toate astea, țara noastră continuă să primească doze de vaccin. Numai astăzi a ajuns în România cel mai mare transport de doze de la Pfizer pe care țara noastră l-a primit până acum. Este vorba despre peste 700.000 de astfel de doze. Vaccinurile au fost livrate pe cale aeriană pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite