Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avantajele utilizarii campaniilor de Google Ads pentru promovarea afacerii catre potentialii clienti

Google Ads este programul de publicitate online Google, care permite să creezi anunțuri online pentru a ajunge la publicul interesat de produsele și serviciile tale.

Avantajele utilizarii campaniilor de Google Ads pentru promovarea afacerii catre potentialii clienti
Comentează 0

Platforma Google Ads rulează folosind reclame cu plată pe click (PPC), fiind un mod eficient de obținere a rezultatelor, cu un anume buget. Dacă vei contacta Agenția re7consulting din București, vei putea beneficia și tu de avantajele celei mai bune promovări cu Google Ads, pentru afacerea ta.

Dacă vrei să afli răspunsul la întrebarea „De ce să folosesc Google Ads?” , aici ai câteva argumente esențiale.

Acoperirea masivă a motorului de căutare Google

Astăzi, Google este mai mult decât un brand, a devenit un verb. Termenul „Google” este definit în Dicționarul Merriam Webster. Și asta pentru că prima interacțiune pe internet este cu celebrul motor de căutare, instalat pe miliarde de computere din întreaga lume.

Motorul de căutare gestionează peste 5 miliarde de căutări pe zi. De aceea, orice afacere are nevoie să fie prezentă pe Google. O agenție specializată în campanii Google Adwords te va ajuta să îți atingi visul de a fi prezent pe prima pagină a Google in sectiune de rezultate platite, deasupra rezultatelor organice.

Descifrarea intenției viitorilor clienți

Cea mai mare diferență între persoanele pe care le contactezi folosind Google Ads și alte forme de publicitate,  este intenția lor. Setările din campaniile Google Ads descifrează tendințele de căutare ale celor care îți pot deveni clienți. Plata pa clic traduce exact acest interes. Oamenii accesează prin clic un conținut care îi interesează. Așa ai șanse mult mai mari să le atragi atenția și să vinzi, produse sau servicii.

Păstrarea controlului strict al campaniilor

Unul dintre cele mai mari beneficii ale derulării unei campanii Google Adwords este măsurabilitatea campaniilor. Acest lucru este valabil mai ales dacă îl combini cu Google Analytics și alte instrumente de analiză și control. Acest aspect este cunoscut de specialiștii care lucrează în orice agentie de Marketing Online și este folosit în interesul clienților lor.

Măsurarea ratei de click și a ratei de conversie înseamnă că, odată ce ești mulțumit de performanța publicitară a campaniilor PPC, poți modela anunțurile pentru a genera chiar mai mult trafic și pentru a spori în continuare conversiile. Invers, lipsa rezultatelor trage un semnal de alarmă. De aceea e recomandat să încredințezi campaniile Google Adwords către o agenție specializată, cum este re7consulting, care te va ajuta să promovezi în cel mai profitabil mod afacerea ta.

Google Ads este mai rapid ca SEO

De fapt, acesta este, fără îndoială, cel mai mare avantaj al utilizării Google Adwords pentru a ajunge la publicul tău. Lansarea anunțurilor PPC este instantanee, iar rezultatele se văd aproape imediat.

A avea o strategie SEO este întotdeauna o idee bună, indiferent cât de mare este afacerea ta, însă SEO necesită timp și nu toate companiile mici își permit să cheltuie bugete așteptând rezultate

Publicitatea cu Google Adwords ajută la reducerea decalajului dintre SEO organic și reclamele plătite, aducând trafic imediat și ajutându-te să ajungi imediat la audiența ta, în loc să aștepți luni sau chiar ani pentru ca cuvintele tale cheie să se claseze în paginile de sus ale rezultatelor motorului de căutare.

În cele din urmă, majoritatea companiilor pot beneficia de o combinație atât de publicitate cu Google Adwords dar și de o strategie SEO. Această abordare combinată se numește de obicei marketing pe motoare de căutare și reunește tot ce e mai bun din ambele lumi.

SEO privește spre viitor și te ajută să ajungi la publicul tău. Publicitatea pe motoarele de căutare, anunțurile Google, anunțurile de pe rețelele sociale, remarketingul, publicitatea YouTube și anunțurile text sunt toate instrumente bune pentru a atrage trafic instantaneu pe termen scurt. 

Ai nevoie de o strategie completă de marketing online pentru promovarea afacerii tale? Specialistii din Agentia re7consulting din București te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele!


Scrie un comentariu

trimite