Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autostrada spre Nădlac blocată în urma unui accident în care este implicat un camion încărcat cu butelii de propan (FOTO-VIDEO) / UPDATE: Ce s-a întâmplat de fapt

Autostrada Arad-Nădlac este blocată, de aproximativ o oră, în urma unui accident în care este implicat un camion încărcat cu 140 de butelii de propan. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, accidentul a avut loc la kilometrul 538+500, pe sensul de mers spre Nădla, adică la aproximativ doi kilometri de la urcarea pe autostradă de la Aeroport.

Autostrada spre Nădlac blocată în urma unui accident în care este implicat un camion încărcat cu butelii de propan (FOTO-VIDEO) / UPDATE: Ce s-a întâmplat de fapt
Comentează 0

Update 2 Ce s-a întâmplat de fapt

Astăzi, în jurul 08.35, un lucrător din cadrul societății de pază a autostrăzii a sesizat că pe A1, Bypass Arad, (zona Aeroport) a avut loc un accident de circulație.
Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un timișorean de 57 de ani a condus o autoutilitară pe A1, calea 1, iar la km 543+300 a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul lateral dreapta. 
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cauza probabilă fiind una medicală.
Având în vedere acest aspect, încadrarea legală se va realiza în urma concluziilor medico-legale.


Update 1 Circulația s-a reluat pe un sens, dar șoferul a murit

Poliția anunță că de câteva minute s-a reluat circulația pe sensul de mers Nădlac-Arad, însă, din păcate, eforturile făcute de salvatori pentru a resuscita șoferul s-au dovedit a fi zadarnice, acesta fiind declarat decedat.


Potrivit informațiilor de care dispunem până în momentul de față, evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă, care este incoștientă, dar neîncarcerată. În momentul de față se fac manevre de resuscitare și se execută operațiuni pentru asigurarea buteliilor care au căzut din camion. Se pare că accidentul s-ar fi produs din cauză că șoferul a făcut infarct.

Vasile de Zărand

Galerie foto (13)


Scrie un comentariu

trimite