Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autorul atacului din Istanbul, în care 39 de oameni au fost ucişi, este în continuare liber. ISIS a revendicat atacul

Bărbatul înarmat care în noaptea de Revelion a deschis focul într-un club din Istanbul, unde a ucis 39 de persoane şi a rănit alte 69, este în continuare în libertate, fiind căutat de către autorităţile turce.

Autorul atacului din Istanbul, în care 39 de oameni au fost ucişi, este în continuare liber. ISIS a revendicat atacul
Comentează 0

Jihadiştii Statului Islamic au revendicat luni dimineaţă atacul armat care a zguduit în noaptea dintre ani clubul Reina din metropola Istanbul. Un număr de 39 de persoane şi-au pierdut viaţa în atac, printre care se numără inclusiv 24 de cetăţeni străini, în vreme ce autorităţile turce au lansat o operaţiune masivă pentru a-l captura pe atacatorul necunoscut, care a reuşit să scape în haosul de după atac, transmite Reuters.

Motivul atacului nu este clar, dar există suspiciuni că atacatorul ar avea legături cu gruparea Stat Islamic, de care sunt legate cel puţin două atacuri teroriste comise anul trecut în Turcia, potrivit BBC.

Premierul Turciei, Binali Yildirim, declara că autorităţile turce nu au informaţii clare pentru a putea stabili cine este vinovat de atacul armat sângeros de la clubul Reina. 

De asemenea, nicio grupare teroristă nu a revendicat până în acest moment atacul armat în care şi-au pierdut viaţa 39 de persoane, inclusiv 28 de cetăţeni străini din 11 ţări, între care Liban, Libia, Arabia Saudită, Maroc, Israel, India şi Iordania.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite