Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoritățile locale din Pecica anunță că de luni se adună crengile în oraș

Primăria Oraşului Pecica anunţă data la care demarează campania de colectare a crengilor în oraş şi în satele aparţinătoare. La fel ca în fiecare an, administraţia locală vine în sprijinul localnicilor care au toaletat arborii şi pomii din gospodărie sau de pe stradă şi nu au ce face cu crengile.

Autoritățile locale din Pecica anunță că de luni se adună crengile în oraș
Comentează 0

Acţiunea începe luni, 18 martie şi durează trei săptămâni, până vineri, 5 aprilie 2019. Angajaţii Primăriei vor colecta crengile în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi în zona 200 şi pe strada 1, miercuri în zona 300 şi zona 500, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri în satele aparţinătoare Turnu şi Sederhat.

Primăria Orașului Pecica reaminteşte pecicanilor şi locuitorilor satelor aparţinătoare că se vor colecta doar crengile și îi roagă să le scoată doar în dimineaţa zilei în care muncitorii vin să le colecteze.

Autorităţile locale atrag atenţia cetăţenilor că înainte de începerea curăţeniei de primăvară este strict interzisă depozitarea oricăror materiale pe domeniul public, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Pecica nr. 61 din 2013, cei care nu o respectă fiind pasibili de amendă!

(P.S.)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite