Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au murit carbonizați dintr-o glumă. Șoferul fugar a fost prins. Filmul tragediei din Timiș

Şoferul maşinii în care au fost descoperite carbonizate două cadavre pe bancheta din spate a fost găsit de poliţişti. Tânărul de 19 ani le-a declarat anchetatorilor că a pierdut controlul volanului din cauza unei glume făcute de unul dintre pasageri.

Au murit carbonizați dintr-o glumă. Șoferul fugar a fost prins. Filmul tragediei din Timiș
Comentează 0

Tânărul în vârstă de 19 ani, care se afla în stare de şoc, le-a povestit anchetatorilor că accidentul a avut loc în urma unei glume. Unul dintre pasagerii din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafă, în joacă, moment în care el s-a speriat şi a pierdut controlul volanului. Şoferul le-a mai spus poliţiştilor că s-a speriat foarte tare când a văzut cum maşina este cuprinsă de flăcări şi de aceea a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a petrecut în Fibiș. Un autoturism marca Audi, în care se afla șoferul, o tânără pe scaunul din dreapta și alți doi tineri pe bancheta din spate circula spre Timișoara. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, de unde a ricoșat în poarta unei case. Autoturismul s-a oprit într-un pom și a luat foc. Șoferul și pasagera din dreapta au reușit să iasă din autoturism, dar, din păcate, tinerii de pe bancheta din spate au rămas captivi. Aceștia au murit carbonizați.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite