Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au mai rămas câteva zile până la Street FOOD Festival! Arădenii vor avea parte de o călătorie culinară în jurul lumii

Motive de bucurie pentru toată lumea! Vino în perioada 4-7 iulie în Parcul Mihai Eminescu și timp de patru zile ia parte la o călătorie culinară, dar și culturală în jurul lumii. Gurmanzii vor avea de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție, de la fructe de mare, până la burgeri și clătite.

Au mai rămas câteva zile până la Street FOOD Festival! Arădenii vor avea parte de o călătorie culinară în jurul lumii
Comentează 0

Între 4 și 7 iulie, la Arad, se întoarce primul și cel mai mare festival culinar din țară. Vino și tu să îți petreci câteva zile frumoase de vară în Parcul Mihai Eminescu. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos, însă să nu uităm și de celelalte activități din cadrul Street FOOD Festival. Concertele de muzică live, activitățile special gândite sau zonele de relaxare cu decoruri diverse sunt doar câteva din motivele pentru care trebuie să încerci sau reîncerci Street FOOD Festival anul acesta.

Concertele LIVE la care vor putea să participe arădenii la Street FOOD Festival sunt Koszika și The Mono Jacks vineri seara, sâmbătă seara vor fi Lucia&Andrei și Byron, iar duminică seara încheiem cu Jazzybit și Robin and the Backstabbers, iar iubitorii de muzică electronică sunt așteptați și ei la VRTW Area unde în fiecare zi vor mixa dj-i cunoscuți și îndrăgiți.

La Cinema Outdoor vom avea filmele: „Povestea Iubirii”, „America Venim”, „Omul care l-a omorât pe Don Quijote” și „Nunta în Offsaid”.

Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposi la: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Mai multe informații despre evenimente pe:

Site: http://www.streetfoodfestival.ro

Facebook: http://facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/ https://bit.ly/2HIpf8o

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite