Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au irosit prea uşor momentele decisive: Şoimii Pâncota - Universitatea Cluj 1-3

Un start de meci în care ambele formaţii s-au testat, după care clujenii au prima mare ocazie (min. 21), Ursu ratând din unghi cu poarta goală! Dragalina trage în cros de puţin pe lângă poarta clujeană, la finalul unei prime reprize destul de anoste. 

Au irosit prea uşor momentele decisive: Şoimii Pâncota - Universitatea Cluj 1-3
Comentează 0

La 7 minute de la reluare Calcan a executat bine un corner, Crișan, nemarcat, a trimis cu capul în vinclu la colțul lung şi oaspeţii deschideau scorul. Elevii lui Ionuţ Popa nu apucă să se dezmeticească, şi după alte 2 minute contraatac rapid al lui Calcan, care pătrunde, îl deschide pe Berci, acesta pasează în lateral stânga pentru Ursu, care trimite în poarta goală, 0-2! Clujul rămâne ofensiv, Calcan izbeşte bara porţii lui Irimia. 

Speranţele renasc în minutul 73: Fuchs a tras la poartă de la 20 de metri, mingea a ajuns cu ceva noroc la Issa, acesta și-a făcut balonul pe dreptul și a trimis cu sete sub bară din 9 metri, 1-2. În minutul 78 Crişan face henţ în careu, dar din păcate penalty-ul e ratat de Leucuţa! Gazdele acuză şocul şi în minutul 88 se face 1-3: Calcan l-a găsit la marginea careului pe Schieb, care îl lobează frumos pe Irimia la colțul lung. Pâncota pierde o şansă imensă de a mai spera la play-off, şi ratează un joc pe o naivitate şi pe greşeli defensive prea brutale. Plus regretul a a fi irosit un penalty într-un moment decisiv.

Pîncota: Irimia – Doda, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel (Fuchs) – Leucuța (Cuedan), Issa, Danci (Mihai), Pirtea – Dragalina.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite