Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AU ÎNCERCAT SĂ FURE ACUMULATORI AUTO, DAR AU FOST PRINȘI ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTI

AU ÎNCERCAT SĂ FURE ACUMULATORI AUTO, DAR AU FOST PRINȘI ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTI
Comentează 0

Polițiștii Secției nr. 2 Micalaca au depistat ieri, în flagrant delict, doi tineri care încercau să fure acumulatorii unui cap tractor/ Cei în cauză sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului

În urma activităților de patrulare, în dimineața zilei de 4 ianuarie a.c.,  polițiștii au depistat în flagrant delict doi tineri, care încercau să sustragă doi acumulatori auto.

În fapt, cei bănuiți de comiterea activității infracționale, doi tineri de 22 și 25 de ani, ambii din Arad, au fost depistați în flagrant, în timp ce încercau să sustragă, prin demontare, acumulatorii unui cap tractor staționat în parcarea unui supermarket, de pe strada Splaiul General Gheorghe Magheru, din municipiu.

Din cercetări a reieșit că bunurile, pe care ar fi reușit tinerii să le sustragă din comiterea activității infracționale, urmau a fi valorificate la un centru de colectare fer vechi, de pe raza municipiului Arad.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.800 de lei,  a fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.

 

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector de poliție Lorena RADU

· 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite