Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au furat prin "metoda accidentul" aproape 17.000 de euro. Ce s-a întâmplat în această dimineaţă

Polițiștii din Prahova, cu sprijinul  Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează miercuri, 27 ianuarie, şase percheziții în București și în mai multe județe, în cauze ce vizează persoane bănuite de săvârșirea de înșelăciuni prin metoda "accidentul" și o tâlhărie. Vor fi puse în aplicare nouă mandate de aducere.

Au furat prin
Comentează 0

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției  Municipiului Ploiești, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, efectuează şase percheziții  în București și în județele Iași, Bacău, Tulcea și Galați.
Sunt vizate persoane bănuite că ar fi comis înșelăciuni prin metoda "accidentul" și o tâlhărie, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi acostat victimele sub pretextul că o persoană apropiată ar fi produs un un accident rutier grav, determinându-le să înmâneze o sumă de bani necesară acoperirii cheltuielilor medicale sau mituirii organelor judiciare.

Infracțiunile ar fi avut loc în perioada iulie - decembrie 2015, în județele Prahova, Bacău, Iași, Suceava, Tulcea și Galați.

Prejudiciul cauzat este estimat la 100.000 de lei și 14.000 de euro.

Potrivit sursei citate, polițiștii vor pune în aplicare nouă mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite