Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au condus din cale-afară de beți sau drogați

Mai mulți șoferi au fost depistați băuți sau sub influența drogurilor, în acest weekend. În data de 23 iunie, în jurul orei 19:50, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani, din Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ovidiu. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru metamfetamină.

Au condus din cale-afară de beți sau drogați
Comentează 0

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 02:10, un arădean de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Sub influența alcoolului la volan au mai fost depistați: un bărbat de 48 de ani, din Sântana ( 1,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat); un bărbat de 53 de ani, din Vârfurile ( 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și un bărbat de 46 de ani, din Secusigiu ( 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat)

În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate, respectiv a alcoolemiei.

Cei în cauză sunt cercetați pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. 


Scrie un comentariu

trimite