Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au apărut primele imagini oficiale cu Asus ROG Phone 5

Au apărut primele imagini oficiale cu Asus ROG Phone 5
Comentează 0

Asus ROG Phone 5 este setat pentru a fi lansat luna viitoare, dar unele detalii ale viitorului telefon au apărut deja online. Asus ROG Phone 5 va avea procesorul de ultimă generație Qualcomm Snapdragon 888 și va avea o mufă pentru căști de 3,5 mm. Acest procesor se găsește pe toate modelele din seria Samsung Galaxy S21, lansată anul acesta de compania sud-coreeană.

Cunoscutul site DxOMark a publicat o revizuire audio timpurie a dispozitivului și a dezvăluit unele din specificații și designul lui Asus ROG Phone 5. Din ce vedem în imagini, ROG Phone 5 are un ecran secundar pe panoul său posterior - un detaliu pe care l-am văzut și în scurgerile anterioare. Rolul acestui ecran este neclar în acest moment, dar cel mai probabil va fi pentru notificări sau un panou de acces rapid la setări. Un buton roșu se află în partea din stânga jos a telefonului. Butonul de pornire și butoanele de volum sunt vizibile pe marginea din dreapta.

O configurare cu trei camere foto la spate apare în fotografii. Conform AndroidAuthority, smartphone-ul va avea o cameră principală de 64MP, dar detaliile celorlalte două camere foto sunt momentan necunoscute. În partea din față, telefonul are o ramă superioară de dimensiuni mari care găzduiește unul dintre cele două difuzoare frontale ale telefonului și probabil camera selfie.

Ecranul principal este de așteptat să fie un panou AMOLED de 6,6 inch (16,76 cm) cu o rată de reîmprospătare de 144Hz. În ceea ce privește specificațiile, DxOMark spune că telefonul rulează pe procesorul Snapdragon 888. Deși s-a așteptat în mare măsură o confirmare, aceasta este efectiv prima mențiune a includerii acestui procesor pe ROG Phone 5. Sunt informații că va avea o baterie de 6.000mAh cu încărcare rapidă de 65W.

O mufă pentru căști de 3,5 mm cu DAC ESS completează, de asemenea, lista de specificații. DxOMark spune că ROG Phone 5 oferă „cea mai bună performanță audio dintre toate telefoanele” pe care le-a testat până acum. Acest lucru l-ar putea face o perspectivă atractivă și pentru jucători și audiofili.

Acest gamer Asus ROG Phone 5 se va confrunta cu o luptă serioasă, deoarece încearcă să convingă jucătorii mobili că au nevoie de un telefon care să se concentreze în mod special pe jocuri. Având în vedere tradiția Asus de a face telefoane ROG pentru jocuri credem că Asus ROG Phone 5 va reuși acest lucru.

Asus vrea să lanseze oficial telefonul pe 9 martie, iar un preț estimativ va fi în jurul a 1.000 de dolari.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite