Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Veste importantă! Au ajuns rulourile de gazon pentru Arena „Francisc Neuman” / UPDATE: Stadionul va fi gata până la sfârșitul lui ianuarie

Pe o vreme ploioasă, au ajuns, în sfârșit, la Arad rulourile de gazon din Italia, astfel că, începând din ianuarie, cel mai probabil, meciurile vor putea fi reluate pe „Francisc Neuman”.

(FOTO) Veste importantă! Au ajuns rulourile de gazon pentru Arena „Francisc Neuman” / UPDATE: Stadionul va fi gata până la sfârșitul lui ianuarie
Comentează 0

Update 1 Stadionul va fi gata până la sfârșitul lui ianuarie

Am avut o discuție cu Alin Tişe, preşedintele Consiliului Județean Cluj pentru a închiria Arena în vederea desfăşurării meciului UTA Arad- Universitatea Craiova, care se va disputa, miercuri 20 decembrie", a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, în cadrul conferinței de presă de miercuri.

Cu aceeași ocazie edilul a făcut o serie de precizări legate de stadiul lucrărilor de înlocuire a gazonului de pe Arena "Francisc Neuman", menționând că acestea sunt în grafic.

„Noi am fi vrut să facem un mic cadou de Crăciun echipei și suporterilor ca meciul cu Universitatea Craiova să se joace acasă, dar suntem și tempo dependenți. Nici nu doresc să forțez mâna constructorului să finalizeze înainte de termen lucrările, iar apoi să avem surprize neplăcute pentru că s-a jucat mult prea devreme pe gazonul proaspăt montat. În concluzie, rămâne valabil termenul stabilit inițial: finalul lunii ianuarie. Mult succes echipei!", a mai precizat primarul Călin Bibarț.

În urma investiției municipalității în valoare de 8,8 milioane lei (fără TVA), gazonul Arenei "Francisc Neuman" va fi refăcut la standarde UEFA și FRF.  


Teoretic, până la Crăciun gazonul va fi montat pe stadion.

Gazonul este de tip hibrid și se recoltează sub formă de rulouri.

Mai sunt două meciuri de campionat în acest an. 

UTA va evolua cu Farul Constanța la Sibiu, iar pentru meciul cu Universitatea Craiova, UTA și-a găsit un nou stadion.

Arădenii vor disputa duelul contra oltenilor pe „Cluj Arena”.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite