Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

Atitudine şi maturitate pentru locul 5. "Am câştigat un meci important, ce ne permite să ne gândimla o poziţie pe care o merităm"

Atitudine şi maturitate pentru locul 5.
Comentează 0

Era greu de anticipat că CSM Satu Mare sau Univ Goldiş ICIM Arad vor câştiga meciul decisiv pentru finala din grupa 5-8 la o diferenţă mare, având în vedere ce se întâmplase până ieri în jocurile directe. Şi totuşi arădencele au început tare, şi nu au slăbit ritmul până la captă, reuşind un succes la o diferenţă consistentă. Şi o meritată calificare în duelul pentru locul 5. Acolo unde vor înfrunta pe Phoenix Galaţi, pe 19 aprilie în deplasare, apoi la Arad pe 22 aprilie, şi, dacă e cazul, meci decisiv pe malul DUnării pe 25 aprilie.

"Ne-am aşteptat la un meci dificil. De aceea ne-am pregătit mental cum nu am făcut-o vreodată. Toate am fost concentrate de la primul minut până la final. Chiar şi atunci când am avut un avantaj de 20 de puncte nu le-am oferit gazdelor nici o şansă să se gândească că pot reveni. Sunt mândră de colegele mele, de antrenor, de conducere, pentru că împreună am câştigat un meci important al sezonului, ce ne permite să ne gândim că putem ocupa locul 5, o poziţie pe care o merităm în acest sezon. Dedicăm victoriea suporterilor şi sponsorilor, care au fost alături de noi, şi le mulţumim pentru asta, Sezonul nu e încheiat, o să ne vedem pe 22 aprilie. Urez Sărbători Fericite tuturor", spune căpitanul ICIM-ului, Brankica Hadzovic.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite