Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atenție, șoferi! Se circulă intermitent între Mâsca și Pâncota - FOTO

În urmă cu trei zile, cei de la CJA anunțau că se reiau lucrările la drumul Arad-Șiria, solicitând constructorului să continue lucrările acolo unde este posibil în perioada iernii. Cei de la CJA au informat că se sapă șanțurile de pe marginea drumului, la kilometrul 9, și este realizată fundația drumului (săpătură, balast și piatră) între km 18+500-20+500, fără însă a fi oprită circulația autovehiculelor. Consiliul Județean a solicitat constructorului să intervină cu piatră pentru completarea și reprofilarea drumului, acolo unde porțiunile aflate în lucru sunt cele mai afectate de intemperii.

Atenție, șoferi! Se circulă intermitent între Mâsca și Pâncota - FOTO
Comentează 0

Cu toate acestea, deși lucrările anunțate erau pentru tronsonul Arad-Șiria, am primit asigurări că tot tronsoul Arad-Pâncota este în lucrări. În această dimneață, s-au format cozi  în zona Mâsca-Pâncota unde se lucrează la fundație. Se circulă pe un fir, alternativ, iar ca urmare s-au format cozi pe de o parte și alta a drumului. Reprezentanții CJA recomandă rutele alternative.

Se lucrează pe tot tronsonul de la ieșire din Arad și practic tot tronsonul Arad-Pâncota e în șantier. Organizarea de șantier depinde de firmă, de cei de la SylCon Trans, de exemplu au lucrat în intravilan la Vladimirescu, în sensul spre Horia, așadar și acolo au săpat niște șanțuri. De ei depinde cum își organizează santierul, dar într-adevăr se lucrează sub trafic, vor mai interveni cozi, ambuteiaje, pe bandă se circulă doar alternativ. Se recomandă, pentru a evita astfel de ambuteiaje, rutele ocolitoare”, ne-a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele CJA.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite