Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ATENŢIE, “acţionează” pe centru! Acest individ a furat mai mulţi arădeni în ultimele săptămâni

ATENŢIE, “acţionează” pe centru! Acest individ a furat mai mulţi arădeni în ultimele săptămâni
Comentează 7

În urmă cu câteva zile ARQ.RO scria despre doi arădeni cu spririt civic ce au oprit un hoţ pe bulevardul Revoluţiei, în plin centru. Interesant este faptul că tânărul a mai „comis-o” în aceeaşi zi, când a fost prins încercând să fure o pereche de pantaloni dintr-un complex comercial.

“Poliţiştii cercetează un tânăr, de 23 de ani, care la data de 21 august a.c., a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea o pereche de pantaloni din incinta unui complex comercial, de pe strada H. Coandă din municipiu. La aceeaşi data, în jurul orelor 22:30, pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, tânărul a fost din nou depistat în flagrant în timp ce, profitând de neatenţia victimei, a sustras o poşetă cu acte, carduri, bani şi un telefon mobil. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite cate premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Pe pagina de Facebook, în care apare tânărul hoţ, la doar câteva momente după ce a fost prins de doi cetăţeni, mai mulţi arădeni spun că îl recunosc pe individ şi că au fost chiar ei victim ale acestuia.

Astfel, Horia Blaj povesteşte că individual îi furase portofelul pe care l-a aruncat câteva străzi depărtare. “Ţin să precizez ca individul din fotografie luni seară mi-a furat portmoneul , din față de la noul Profi de pe Revoluției. L- am prins și eu dar nu m-a ajutat nimeni și când sunam la 112 s-a smucit și a fugit. Nenorocitul mai lucrează cu încă vreo doi complici. Mi-a aruncat portmoneul pe Mețianu, l-a găsit un trecător și l-a dus la Poliție, m-am bucurat că mi-am recuperat actele...”, povesteşte Horia Blaj.

Radu Apostul povesteşte că tânărul fusese prins la furat de poliţiştii arădeni într-un mall din municipiu, în urmă cu două săptămâni.

Una peste alta aşteptăm ca cei abilitaţi să îşi facă datoria, iar pe arădeni îi sfătuim să se ferească de individual din imagini.

Hoțul a fost cercetat pentru furturile săvârșite în stare de libertate, numai că ieri, a ultragiat doi polițiști. Acum a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Sursa foto: Facebook

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite