Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atelier “Learn from the best”, organizat de către Școala de modeling ANGELS la Atrium Mall Arad

Atelier “Learn from the best”, organizat de către Școala de modeling ANGELS la Atrium Mall Arad
Comentează 0

Atelierul “Learn from the best”  a fost organizat în cadrul Școlii de modeling Angels, proiect desfășurat în perioada 22.11.2019-17.01.2020, la Atrium Mall Arad. Seminarul a avut loc la cafenea Tucano din incinta mall-ului și a avut ca invitate trei specialiste în frumusețe: Diana Redei, make-up artist și trainer în cadrul Noah Make-up Academy, Adriana Nini, hairstylist și Rita Stefania Paraschiv, absolventă a școlii de estetică SER Italia.

În cadrul seminarului de frumusețe, Diana Redei a explicat despre tehnicile de îngrijire a tenului specifice vârstei și a vorbit despre pașii corecți în realizarea unui machiaj, realizând o demonstrație de make-up pentru audiența prezentă.

Adriana Nini a arătat cum se poate obține o coafură impecabilă urmând câteva etape simple, și a vorbit despre tainele îngrijirii părului.

Rita Paraschiv  a împărtășit noțiuni de ingrijire a pielii, concentrându-se pe specificul tenului la pubertate și adolescență. Toate produsele utilizate în cadrul seminarului au fost asigurate de HNI Cosmetics.

La finalul atelierului, cele trei specialiste au răspuns întrebărilor din partea publicului prezent. Evenimentul a fost realizat de asociația Angels organization, Agenția Angels Events Models, in colaborare cu Atrium Mall Arad,  HNI Cosmetics, Tucano Caffe, Diana Redei, Adriana Nini și Rita Stefania Paraschiv.

Următoarea activitate din cadrul Școlii de modeling Angels va fi reprezentată de spectacolul de modă, care va avea loc miercuri, în data de 15 ianuarie, de la ora 17:00, la parterul din incinta Atrium Mall Arad și care va marca finalul proiectului. Evenimentul va cuprinde prezentări de modă susținute de absolvenții proiectului, care vor pune în valoare ținute și accesorii ale următoarelor magazine: LC Waikiki, Mizar, Effect, Vlady’s, Alexia, C&A, Cozacone și ale bijuterii: Tresor by Gold Fashion.  Spectacolul va conține și o tombolă cu produse HNI Cosmetics, banii rezultați din vânzarea biletelor fiind donați în scop caritabil.

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite